theoriecursus-in-1-dag

Auto theoriecursus in 1 dag Arnhem!

Slaag in 1 dag voor je CBR theorie-examen categorie B ! Wij van Mijntheoriecursus.nl maken gebruik van een handige en makkelijke lesmethode die volledig op het CBR theorie-examen is gericht. Wij zorgen ervoor dat je aan het einde van de dag met je theorie certifcaat naar huis gaat.

Wat kun je van ons verwachten!

  • Theoriecursus en examen in 1 dag. We starten om 7:45 met de les en om 14:20 heb je het CBR theorie-examen
  • Wij regelen het aansluitende examen voor je
  • 100% slagingsgarantie. 95% van de cursisten slaagt in één keer. Lukt het jou niet om te slagen dan mag je de tweede keer kosteloos de cursus volgen
  • De cursuslocatie is goed te bereiken met openbaar vervoer en is op loopafstand van het CBR in Arnhem

Wil je ook snel je theorie halen. Kijk dan op de beschikbare dagen van Mijntheoriecursus.nl.

De makkelijkste manier om je theorie te halen!

Wij hebben een unieke lesmethode ontwikkeld, waardoor jij helemaal klaargestoomd wordt voor het CBR examen. Veel leerlingen gaan de fout in door te denken dat je met het lezen van de saaie theorieboeken het examen makkelijk kunt halen. Hier zit veel informatie in die op het examen niet wordt gevraagd. Wij hebben de lesmethode zo ontwikkeld dat je alleen de onderwerpen leert die op het examen worden gevraagd. Na de cursus ben je klaar om te slagen voor het examen maar ook klaar om de verkeerssituaties in de lesauto op te lossen. Probeer het uit en slaag in 1 keer voor je theorie-examen!

 

top