Theoriecursus in Arnhem

Bij mijntheoriecursus.nl heb je geen theorieboeken of huiswerkopdrachten nodig. Met onze eendaagse cursus word je binnen een paar uurtjes volledig voorbereid op het examen. 

Wij geven al meer dan 15 jaar theorie en praktijklessen. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van alle do’s en don’ts van de autotheorie. Door de jarenlange ervaringen hebben we de beste tips en trucs ontwikkeld die je makkelijk zult onthouden en toepassen tijdens het examen. Er zijn al meer dan 5000 cursisten geslaagd met onze unieke lesmethode.

Niet meer dagenlang studeren, maar binnen één dag alle theorie beheersen en je theorie certificaat in één keer behalen!

Kleine theorieklassen!

Bij mijntheoriecursus.nl hebben we bewust geen grote groepen. Bij ons ben je geen nummer maar een persoon die aandacht en begeleiding nodig heeft.

Onze klassengrootte bestaat uit minimaal 6 tot maximaal 18 leerlingen. Hiermee kunnen we meer één op één aandacht geven en hebben leerlingen de ruimte en tijd om vragen te stellen. 

Onze locatie is ook altijd netjes en goed bereikbaar. Geen koude, kille en afgelegen kantoorpanden. Wij hebben een zaaltje bij de sportvereniging ESA in Arnhem. Dit is een keurige locatie met catering en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De locatie is op 500 meter van het CBR in Arnhem.

Werkwijze

Kies de gewenste cursusdatum en klik op aanmelden. Vul alle gegevens correct in en klik op het groene knopje ‘betalen en bevestigen’. 

Als alles in goede orde door ons is ontvangen zullen we zo snel mogelijk de uitnodiging naar de opgegeven mailadres versturen. In de uitnodiging staat de aanvangstijd, locatie en wat je mee moet nemen. 

Op de dag van de cursus verwachten we van jou dat je op tijd aanwezig bent, goed oplet en actief meedoet tijdens de les, dan zal  jij ook dezelfde dag in één keer slagen voor het theorie-examen.

Wat zijn de kosten voor een ééndagscursus?

 

De totale kosten voor een theorie in 1 dag zijn nu tijdelijk afgeprijsd

Je betaalt totaal € 109,-

Dit is inclusief:

  • Theoriecursus
  • CBR examen
  • Tweede cursus gratis (indien nodig)
  • Alle vragen goed, geld terug actie

De kosten kun je in twee termijnen betalen.

Na je inschrijving maak je € 59,- over via IDEAL.
De resterende kosten betaal je contant bij aanvang van de les.

Beperking, taalproblemen of faalangst?

Ook al heb je dyslexie, autisme of adhd dan is de cursus alsnog goed te volgen. Ook is de cursus goed te volgen als je de Nederlandse taal nog niet voldoende beheerst.

Bij cursisten met faalangst merken we dat naarmate de cursus vordert de angst vermindert. Je zult alles beter begrijpen en veel meer zelfvertrouwen krijgen. Een beetje gezonde spanning hoort erbij en is geen hinder om te slagen.

Heb je hier nog vragen over neem dan contact met ons op.

Wat is de kans dat ik slaag voor mijn theorie-examen?

Als je goed bent uitgerust, op tijd aanwezig bent en goed oplet in de les dan slaag je gegarandeerd voor je theorie. We zien dat gemiddeld 98% van de kandidaten direct slaagt voor het examen.

Is het toch niet gelukt? Dan krijg je de volgende les gratis!

Hoe laat begint de les en hoe lang duurt het?

Na je inschrijving ontvang je een email met daarin de informatie over de start en eindtijd van de cursus. De tijden kunnen verschillen afhankelijk van de CBR examentijd.

Moet ik me voorbereiden op de cursus?

In principe hoef je niet voor te bereiden op de cursus. We behandelen alles tijdens de les.

 

 

Wat gebeurt er als ik niet slaag voor mijn examen?

Gelukkig komt dit niet vaak voor. Als een kandidaat zakt krijg hij/zij de volgende cursus gratis.

Het examen kun je dan plannen via mijn.cbr.nl.

*gratis herkansing is 6 weken geldig

 

Wie regelt het theorie-examen?

Na je eerste aanmelding zorgen wij ervoor dat je cursus en CBR examen wordt gereserveerd. Je hoeft dus zelf niets meer te doen. De reserveringsnummer ontvang je op de cursusdag.

Bij de herkansing plan je het examen zelf via mijn.cbr.nl.

 

Geven jullie ook les voor de scooter of motor?

Nee, onze focus en aandacht richt zich enkel op de autotheorie. Hierdoor zijn onze auto-cursussen echt top cursussen.

 

top